Telefonabonnement

Telefonabonnement

Find det bedste mobilabonnement i Danmark. Vi tjekker brugernes anmeldelser hver dag og giver dig det bedste grundlag for at træffe en kvalificeret beslutning.

Top 10 teleselskaber

Sidst opdateret: 28. marts 2024

* Oversigten er reklamefinansieret og viser kun udbydere, som vi har et partnerskab med. Vores score er baseret på de seneste ugers anmeldelser fra sociale medier, Trustpilot og Google.

Abonnement med mere:

Se vores udvalg af mobilabonnementer med underholdningstjenester. Det kan være en fordel for dig at samle flere streamingtjenester som en pakkeløsning.

Hvad er et mobilabonnement?

Et mobilabonnement er en service fra teleselskaberne, der giver dig mulighed for at tale i telefon, sende sms'er/mms'er og bruge internettet.

Billigste telefonabonnement

Du får typisk en fast pakke med en bestemt mængde taletid, data og SMS/MMS, hvoraf nogle kan være inkluderet i dit forbrug.

Telefonabonnement.dk hjælper dig med at finde det billigste mobilabonnement til dit behov ved at give dig overblik over alle abonnementer på markedet.

Find et billigt mobilabonnement

Billige mobilabonnementer kan spare danskere mange penge.

Du kan sammenligne mobilabonnementer via telefonabonnement.dk ved at klikke tjekke vores oversigt over de bedst anmeldte teleselskaber.

Billigt mobilabonnement

Et billigt mobilabonnement er vigtigt, fordi det sikrer, at du ikke bruger unødvendige penge.

Mange danskere bruger tusindvis af kroner ekstra hvert år, selvom de kan få samme produkt billigere.

Derfor er det vigtigt at have styr på sit mobilabonnement.

Hvordan skifter man sit mobilabonnement?

Det er nemt at skifte mobilabonnement i dag, og det er vigtigt at vælge et abonnement, der passer til ens behov. Dette kan inkludere et passende antal timer, data og sms'er.

Når man har valgt det ønskede mobilabonnement, er det let at skifte. Det kan typisk gøres via udbyderens hjemmeside eller ved at ringe til dem.

Hvis du gerne vil sammenligne markedet for mobilabonnementer, kan du trykke her for at finde det bedste mobilabonnement til dit behov.

Alle mobilselskaber

Vi har samlet alle telefonselskaber i Danmark, så du kan få et komplet overblik over markedet. Under hvert teleselskab kan du læse mere om, hvilke services der er inkluderet, samt hvilket af de fire mobilnetværk udbydere, abonnementet er koblet op på.

Hvis du vil være sikker på, at der er optimal dækning i dit område, kan du tjekke dækningskortet.

En af de store forskelle mellem mobilabonnementerne er datamængden, som typisk er tilgængelig ved forskellige prisniveauer. Dette gør det nemt for dig at vælge et abonnement med den ønskede datamængde.

På kort sigt kan oprettelsesgebyret have stor betydning for prisen på dit mobilabonnement.

Hvis du ofte skifter mobilabonnement eller går efter de gode tilbud, kan det betale sig at vælge en mobilpakke med gratis oprettelse.

Mobilabonnement med fri data?

Hvis du bruger meget data på din telefon, kan det være en god idé at overveje et mobilabonnement med fri data. Dette kan give dig en følelse af ro og sikkerhed, da du ikke behøver bekymre dig om at løbe tør for data.

Hvor meget mobildata bruger du?

Hvis du er den type, der hele tiden checker, om du har tilstrækkeligt med data tilbage i dit mobilabonnement, kan det være værd at overveje at skifte til et abonnement med fri data.

Selskaber som Duka, CBB mobil og Greentel tilbyder alle abonnementer med fri data.

At have fri data i sit mobilabonnement kan være en fordel, da du kan streame, downloade og bruge nettet, så meget du vil, uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for data.

Dog kan et abonnement med fri data være dyrere end et abonnement med en begrænset mængde data, så det er vigtigt at vurdere ens dataforbrug og finde det abonnement, der passer bedst til ens behov.

Billigste Mobilabonnement

Leder du efter det billigste mobilabonnement? Så er Lebara og Greentel det rette valg for dig!

Lebara mobilabonnement

De begge tilbyder altid et bredt udvalg af mobilabonnementer til den bedste pris, så du kan finde den løsning, der passer til dit forbrug og samtidig spare penge.

Deres billige mobilabonnementer inkluderer som standard fri SMS og MMS, mens taletid og data varierer afhængigt af abonnementet.

Hos Lebara tilbyder de lige nu en gratis velkomstgave, som inkluderer et gratis SIM-kort, 10 kroner på dit SIM-kort, 100 GB data og 100 timers taletid samt den første måned gratis.

Billigt Basisabonnement

Hvis du er på udkig efter et basisabonnement uden fast antal timer og GB data hver måned, så har de også en billig løsning til dig.

Deres basisabonnementer koster fra 19 kroner om måneden, og du betaler kun for de timer, du taler, de SMS'er og MMS'er, du sender, og den data, du bruger.

Hvis du har brug for et mobilabonnement med fri data, så kan vi også hjælpe dig.

Hos telefonabonnement.dk kan du nemt fine et billigt mobilabonnement med fri data, så du kan streame musik og TV uden at bekymre dig om at bruge for meget data.

Og med muligheden for at dele dit internet via mobilt hotspot, kan du altid være online, når du er på farten.

Mobilabonnement Sammenligning

Sammenligning af mobilabonnementer kan også hjælpe en med at undgå unødvendige omkostninger eller irriterende overraskelser i form af ekstra gebyrer og afgifter. Derudover kan man måske bedre forstå hvad der er inkluderet i forskellige mobilplaner og hvor meget de reelt set koster.

Fordele