Telefonabonnement
Fået tilmeldt udlandstelefoni før rejsen?

Udlandstelefoni

Skal du snart ud at rejse er det en rigtigt god idé at tjekke op på om du har udlandstelefoni slået til eller fra. Det kan nemlig blive en rigtigt dyr fornøjelse hvis at dit mobile internet drøner afsted imens du tager sol. Mange vælger dog i stedet at være tilgængelig på telefonen mens de er på ferie, det kan ske ved at tilmelde dig udlandstelefoni. Pas på regningen!

Udlandstelefoni priser

Vil du gerne ringe til Danmark fra udlandet eller omvendt ringe til udenlandske numre, så skal du være tilmeldt udlandstelefoni. Det er som regel helt gratis at blive tilmeldt udlandstelefoni, du skal blot kontakte dit teleselskab eller ændre det via selvbetjening. De fleste teleselskaber tilbyder også at lægge en grænse på f.eks. data & opkald i udlandet.

Hvis at du er bange for at det er for dyrt at ringe fra udlandet, så bed dit teleselskab om at slå udlandstelefoni fra. En anden vigtig ting at vide er at det koster almindelig dansk takst at ringe fra et dansk nummer til et dansk nummer i udlandet. Det er modtageren som betaler forskellen.