Telefonabonnement

Kviknet Bredbånd

Der bør ikke være nogen tvivl om, at Kviknet er én af de nyere spillere på det danske bredbåndsmarked. Det er desuden også en del af virksomheden Netaccount, som Kviknet også deler CVR-nummer med. Foruden at være hovedselskabet bag Kviknet, så arbejder Netaccount blandt andet også med salg af professionelle IP-telefonsystemer.

Formelt set blev virksomheden registreret i 2013. De åbnede dog først for bredbånd via kobber i november 2014. Forretningen slog først dørene op i januar 2015 for alvor. De tilbød dog fiber til boligforeninger allerede fra 1. januar 2014, hvilket ligeledes er et område, de jævnligt udvider inden for hvorfor, det ikke er et område, de har glemt.

Konceptet bag Kviknet er meget simpelt. De er særligt fokuseret på at tilbyde meget lave priser, hvilket f.eks. er et koncept, de deler med Hiper. Du skal dog være opmærksom på, at der – som standard – ikke medfølger en trådløs router, men derimod kun et modem. Derfor skal du også selv investere i en trådløs router, hvis den skal bruges.

Ovenstående er ensbetydende med, at du skal være villig til at investere i en trådløs router, hvis du skal have flere enheder online på én gang. Der er dog også mulighed for at låne eller købe en router hos Kviknet, men det koster dog en kende ekstra sammenlignet med andre udbydere. Det er selvfølgelig noget, der skal være med i dine overvejelser.

Hvordan er priserne hos Kviknet?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at priserne hos Kviknet befinder sig i den lave ende. De er placeret som én af de billigste udbydere på markedet. Det skal dog tages med i betragtningen, at der ikke medfølger en trådløs router, hvilket medfører yderligere omkostninger – på trods af dét, så er de stadig blandt de billigste udbydere på markedet.

Dertil adskiller Kviknet sig fra de øvrige udbydere ved at skrue maksimalt op for hastigheden på kobbernettet. Det betyder dog, at du ikke har flere hastigheder at vælge mellem. Du får derimod blot den hurtigst mulige løsning, der kan leveres på din adresse – derfor er du også garanteret, at der ikke er tale om en lav eller ustabil hastighed.

Inden du opretter et abonnement, så får du dog på forhånd et bud på hvor hurtig hastighed, du vil kunne forvente at få leveret. Da løsningen leveres via kobbernettet og du i forvejen får leveret en høj hastighed fra en anden udbyder, så bør dette også være muligt at få leveret via Kviknet – dog til en pris, der er markant bedre end de etablerede spillere.

Hvilke muligheder har jeg hos Kviknet?

Kviknet er en udbyder, der byder på flere muligheder i form af forskellige hastigheder. Du kan få en løsning med en download hastighed, der maksimalt lyder på 100 Mbit/s, og op til 35 Mbit/s i upload hastighed. Minimumshastigheden lyder dog på 5 Mbit/s ift. downloadhastigheden, mens den mindst opnåelige upload hastighed lyder på 0,5 Mbit/s.

Du har dog også mulighed for at vælge en løsning, der yder en hastighed på op til 150 Mbit/s i download, mens den kan yde op til 50 Mbit/s i upload. I en sådan forbindelse vil du opleve, at den minimale hastighed, der leveres lyder på 101 Mbit/s i download samt 20 Mbit/s i upload – derfor er det også en mere stabil og kraftfuld bredbåndsforbindelse.

Hvad er vigtigt, at være opmærksom på?

Det bør naturligvis nævnes, at downloadhastigheden er relevant, når du skal hente noget ned fra nettet. Det gælder alt lige fra at streame en film på Netflix til at skulle et billede fra Facebook. Upload er derimod det modsatte, hvorfor det bruges, når du lægger noget på nettet, hvilket kunne være at sende en e-mail eller uploade et billede til Facebook.

Som udgangspunkt, så er downloadhastigheden dog mest relevant, når du skal vælge en bredbåndsforbindelse. Det skyldes, at det er den, der oftest bruges. Da der er forskel på upload- og download hastighed, så er der tale om en asymmetrisk forbindelse. Dertil er der heller ingen forbrugsgrænse på hverken upload eller download hos Kviknet.

Når du bestiller bredbånd via Kviknet, så er det muligt at få tilsendt en router. Til denne medfølger der en brugervenlig installationsvejledning, der kan bruges, når routeren skal tilsluttes. Vær dog opmærksom på, at det ikke er en router, der medfølger omkostningsfrit. Derfor er det også en overvejelse, du skal gøre dig, når du bestiller dit bredbånd.

Ydermere, så kan det også være en fordel at, du overvejer, at benytte dig af Pair Bonding, hvis ikke du mener, at det er tilstrækkeligt med blot én telefonlinje. Med Pair Bonding får du installeret et specielt telefonstik, der er udstyret med to udgange. Det kræver, at du har en trådløs router, der er kompatibel med dette og kan tilsluttes med to kabler.

En sådan router kan købes via Kviknet. Fordelen ved at vælge denne løsning er, at din forbindelse vil blive dobbelt så hurtig. Kviknet er en meget moderne aktør, hvorfor al håndtering af regninger, betaling, flytning osv. foregår online. Du kan derfor blot logge ind på deres selvbetjeningspanel hvor, du får et overblik over alle aspekter af dit bredbånd.

Fordele ved at vælge Kviknet

Der er fordele og ulemper forbundet med alle udbydere og bredbåndsløsninger. Hos Kviknet er det blandt andet, at du kan spare mange penge. De byder dog også på mange andre fordele, der ikke har med det økonomiske aspekt at gøre. Der er også andre faktorer, du bør have med i dine overvejelser. Det gælder blandt andet de følgende:

Gennemsigtige priser

Vælger du Kviknet, så er du garanteret, at du får glæde af gennemsigtige priser. Du kommer derfor ikke til at opleve ubehagelige overraskelser på regningen. Det er naturligvis også ensbetydende med at, når du vælger en løsning, så kan du være sikker på, at du ikke bliver opkrævet mere end dét, der står angivet ved bestilling af bredbåndsløsningen.

Det skal desuden understreges, at der hverken forekommer kreditkortgebyrer eller andre typer af skjulte gebyrer, som du oftest finder på regningen hos op til flere internetudbydere. Dertil skal der ikke lægges skjul på, at danske Kviknet har opnået stor popularitet på baggrund af deres store gennemsigtighed såvel som fokus på det selvsamme.

Simpel og hurtig installation

Der er op til flere undersøgelser, der har vist, at der er rigtig mange danskere, der ganske enkelt undlader at skifte til en ny internetudbyder fordi, de mener at, det er for krævende og dertil også for besværligt. Faktum er dog, at det slet ikke behøver at forholde sig således, hvis blot du sørger for at vælge en udbyder, der er brugervenlig og simpel.

Vælger du Kviknet, så har du naturligvis mulighed for at købe billigt bredbånd hos en udbyder, der oven i købet tilbyder en nem installation. Du kan få al nødvendigt udstyr leveret, der skal bruges til tilkobling og montering af dit netværk. Du skal blot tilslutte stikket, hvorfor det ikke er noget, der kræver en synderligt stor teknisk viden.

Lynhurtigt bredbånd

Ikke nok med, at du er sikret en udbyder, der giver dig en nem installation og nogle af markedets bedste priser, så får du samtidig også en aktør, der kan bryste sig af, at de altid forsøger at levere den højest mulige hastighed. Derfor er du også garanteret, at du får den bedst mulige hastighed for pengene hvad end, du vælger en stor eller lille løsning.

Hvis din forbindelse kan bære det, så vil du altid få leveret den højest mulig internethastighed. Det afhænger dog i høj grad af TDCs kobberledninger, som bruges af både Kviknet og andre ADSL-udbydere på det danske marked. Derfor er du også garanteret, at du får leveret den samme, høje hastighed hos Kviknet som det er tilfældet hos store udbydere.

Hurtig levering

Hvis du sætter pris på hurtig levering eller du derimod blot lever uden bredbånd i øjeblikket, så er der godt nyt for dig, der ønsker at bestille bredbånd via Kviknet til din husstand. Det skyldes nemlig, at du kan forvente en leveringstid, der lyder på mellem 3 dage og op til en uge – i nogle af de helt travle perioder kan leveringstiden dog lyde på op til 3 uger.

Uanset hvad, så kan du dog forvente, at du får leveret en god bredbåndsløsning i løbet af ganske kort tid, hvis du vælger at bestille en ny bredbåndsløsning hos den danske udbyder. Det er op til dig selv at vurdere hvorvidt, du ønsker at få leveret en trådløs router eller derimod blot et modem hvis, du allerede har en brugbar router i hjemmet.

Selvbetjening samt god service

Som kunde hos Kviknet kan du sagtens tillade dig at forvente kundeservice af absolut højeste klasse. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din løsning, så er det nemt at skabe kontakt til kundesupporten, hvilket kan gøres via enten deres mail eller per telefon. Der sidder mange medarbejdere klar til at besvare både dit opkald og/eller mail.

Der er også gode forudsætninger for at løse dine problematikker på egen hånd ved hjælp af en selvbetjening. Det er nemt at logge ind på deres kontrolpanel via deres hjemmeside. Her har du mulighed for at skabe et overblik over regninger, du kan ændre dine betalingsoplysninger eller derimod op- eller nedjustere din valgte bredbåndsløsning.

Skift til Kviknet i dag

Med udgangspunkt i, at du er blevet præsenteret for en række klare fordele ved at vælge Kviknet og samtidig også har kendskab til, at det er én af Danmarks billigste bredbåndsudbydere. Derfor er det også op til dig at vurdere, om det kan betale sig for dig at skifte til bredbåndsudbyderen. For de fleste er der dog mange penge at spare ved at skifte.

Heldigvis forholder det sig således, at det er nemt at skifte udbyder. Når du bestiller bredbånd hos Kviknet, så kræver det blot at du angiver navnet på din nuværende udbyder og samtidig også indtaster dit personlige kundenummer. Din nye udbyder sørger for at afmelde din nuværende løsning, hvorfor det både er nemt, hurtigt og særdeles smertefrit.

Først og fremmest, så bør du dog undersøge hvorvidt, du har en bindingsperiode hos den udbyder, du er kunde hos i øjeblikket. Hvis dette er tilfældet, så har du naturligvis ikke mulighed for at skifte før bindingsperioden er udløbet. Den eneste måde hvorpå dette kan lade sig gøre er, at du er villig til at betale for to internetudbydere på samme tid.

Kviknet anmeldelser

Kviknet kan desuden bryste sig af, at de befinder sig i den gode ende blandt de mange udbydere på det danske marked. Det er dog særligt både pris og deres produkt, der har opnået en stor del af den ros, de har modtaget. Det skal dog også gøres klart, at der også er rigtig mange danskere, der er særdeles glad for deres høje serviceniveau.

Der er dog en række negative anmeldelser på deres Trustpilot. Disse handler primært om overraskelser forbundet med priserne ved teknikerbesøg. Samtidig har der også været en række problemer, der er af mere kompleks karakter. I samtlige sammenhænge har kunden dog fået afklaret sine problemer, hvorfor de er blevet glade og tilfredse igen.

Derfor bør der heller ikke være nogen tvivl om, at folk generelt set er meget glade for både produkt, pris og service, når det kommer til Kviknet. Der er mange danskere, der gennem de sidste par år har valgt at opsige deres nuværende abonnement hos én af de større aktører til fordel for en bredbåndsforbindelse hos den nye udbyder; Kviknet.