Telefonabonnement
Mobilabonnement fra OiSTER

OiSTER abonnement

OiSTER har siden 2008 givet alle i Danmark mulighed for at få de bedste telefonabonnementer til de billigste priser. OiSTER er ejet af 3 Danmark og anvender 3's mobilnetværk, som har super god 3G dækning, hurtigt mobilt internet og fri tale abonnement i hele landet.

OiSTER abonnement

OiSTER benytter slogannet "Bedst til prisen", med andre ord du får hvad du betaler for. Det skal være nemt, billigt, uden for mange dikkedarer, men samtidig skal produktet være i orden. Disse ting levede OiSTER til fulde op til med deres simple mobilabonnementer.

En af årsagerne til at OiSTER har haft så stor succes som de har, har været deres omfattende dækning. OiSTER er 3's lavprisselskab og kører derfor på deres netværk. 3's netværk fungere rigtigt godt i Danmark, hvilket giver dig god tale mobildækning når du besøger vennerne. OiSTER har det bedste mobilabonnement til prisen.

Så overvejer du at prøve OiSTER skulle du tage og gøre det, du får nemlig et billigt mobilabonnement eller dataselskab som ikke lover meget, men tilgengæld overholder selskabet det de lover. Skal du rejse til udlandet så husk at aktivere udlandstelefoni, slå dataroaming fra og installere en valutakurser app på din mobil.