Telefonabonnement
Få billigt mobilt bredbånd her  

Mobilt Bredbånd

Se herunder oversigten over de mobile bredbånd vi anbefaler:

Sidst opdateret: 26. januar 2023

* Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelse af priser og mobilt bredbånd produkter, idet tilbud og priser hos udbyderne kan ændres uden forudgående varsel. Oversigten er reklamefinansieret og viser kun de udbydere vi har partnerskab med. Vores score er baseret på de seneste dages anmeldelser ud fra deres sociale medier, Trustpilot samt Google.

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd giver dig rigtigt meget fleksibilitet, da du kan rykke dit mobile bredbånd med rundt hvor du befinder dig.

Trådløs internet via et sim-kort er perfekt til dig som gerne vil have bredbånd i sommerhuset uden at skulle døje med kabler eller at have fast internet forbindelse.

Det mobile bredbånd er internet, du kan tage med dig overalt. Du får et SIM-kort, som du sætter i din USB-modem, router, telefon eller computer og bum - så har du internet.

De fleste af de mobilt bredbånd abonnementer vi sammenligner her på siden virker på 4G nettet, men med Telmore mobilt bredbånd kan du få fri data på 5G nettet.

Netværksdækning

Da mobilt bredbånd køre via mobilnettet får du en god landsdækkende forbindelse. Bor du udenfor nogle af de større byer, så tjek dækningskortet hos de enkelte udbydere.

Hvor meget data har du brug for?

For 1 GB data kan du ca. surfe på ca. 600 hjemmesider, tjekke 350.000 emails, se 30 min. HD video, lytte til 200 sange, 30 timers Skype audio eller 4 video chat.

Det er rigtigt vigtigt at du finder ud af dit behov, da der kan være penge at spare ved ikke at tage alt for dyrt internet abonnement.

Billigste mobilt bredbånd

Er du en familie og ungerne er begyndt at bruge sociale medier, så husk at ting såsom Facebook og Instagram bruger meget data da de er fyldt med video og billeder, hvilket er noget af det tungeste media på internettet.

Et andet data eksempel er at du med 1 GB data kan bruge ca. 2 dage og 3 timers på de sociale medier (f.eks. Facebook) eller ca. 17 dages brug af Google Maps.

Du kan også være heldig at nogle af teleselskaberne har tilbud på en mobilt bredbånd pakke hvor der f.eks. er Facebook, Netflix og anden streaming inkluderet.

Her på siden finder du 7 mobilt bredbånd abonnementer.