Telefonabonnement

Mobilt Bredbånd

Herunder finder du en oversigt over de mobile bredbånd, som vi anbefaler.

Sidst opdateret: 16. juni 2024

* Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelse af priser og mobilt bredbåndsprodukter, da tilbud og priser hos udbyderne kan ændres uden forudgående varsel. Oversigten er reklamefinansieret og viser kun udbydere, vi har partnerskab med. Vores score er baseret på de seneste dages anmeldelser fra sociale medier, Trustpilot og Google.

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd giver dig fleksibilitet til at tage dit internet med dig, hvor end du befinder dig.

Det er perfekt til sommerhuset eller når du ikke har adgang til fast internet.

Du får et SIM-kort til din USB-modem, router, telefon eller computer, og så har du internet.

De fleste abonnementer virker på 4G-netværket, men Telmore mobilt bredbånd tilbyder fri data på 5G-netværket.

Netværksdækning

Da mobilt bredbånd kører via mobilnettet, får du en god landsdækkende forbindelse. Hvis du bor udenfor nogle af de større byer, bør du tjekke dækningskortet hos de enkelte udbydere.

Hvor meget data har du brug for?

Med 1 GB data kan du surfe på cirka 600 hjemmesider, tjekke 350.000 e-mails, se 30 minutter af en HD-video, lytte til 200 sange, holde 30 timers Skype-audio eller have 4 videochats.

Det er meget vigtigt at finde ud af, hvor meget data du har brug for, da du kan spare penge ved ikke at vælge et for dyrt internetabonnement.

Billigt mobilt bredbånd

Hvis du er en familie, og dine børn begynder at bruge sociale medier, skal du huske på, at tjenester som Facebook og Instagram bruger meget data, da de er fyldt med video og billeder, hvilket er noget af det tungeste medie på internettet.

Et andet eksempel på dataforbrug er, at med 1 GB data kan du bruge ca. 2 dage og 3 timer på sociale medier (f.eks. Facebook) eller ca. 17 dages brug af Google Maps.

Du kan også være heldig at finde tilbud fra nogle teleselskaberne, der inkluderer sociale medier som Facebook, streamingtjenester som Netflix og andre streamingmuligheder i deres mobilt bredbånd pakker.

Her på siden finder du 5 forskellige mobilt bredbånd abonnementer.