Telefonabonnement

Mobilabonnement med streaming

Nedenfor kan du finde mobilabonnementer med ubegrænset tale og data samt mulighed for at streame musik, film og serier. Få masser af underholdning til en lav pris!

Sidst opdateret: 18. juli 2024

* Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelsen af priser og streamingtjenester, da tilbud og priser hos udbyderne kan ændre sig uden forudgående varsel. Oversigten er reklamefinansieret og viser kun udbydere, vi har partnerskab med. Vores score er baseret på de seneste anmeldelser fra deres sociale medier, Trustpilot og Google. Streamingtjenester til mobilen

Mange bruger i dag streamingtjenester og er afhængige af dem. Nogle køber en bestemt tjeneste hver måned, mens andre får dem med i deres mobilabonnement.

I dag er der mange forskellige mobilabonnementer med forskellige priser og funktioner.

Når man vælger et mobilabonnement, kan ens krav og ønsker være meget forskellige. Vi er alle forskellige, så vores ønsker omkring mobilabonnementer og streamingtjenester kan også være forskellige.

Mobilabonnement med musik

Musik på farten er essentielt og derfor ønsker mange at have streamingtjenester såsom Deezer eller Spotify inkluderet i deres mobilabonnement.

Streamingtjenester er meget populære i dag, og derfor bør mobilabonnementer og streamingtjenester gå hånd i hånd.

Hvis man vælger et mobilabonnement med musik inkluderet, kan man få adgang til forskellige populære streamingtjenester som Telmore Musik og OiSTER med Deezer, da de vil være inkluderet i mobilabonnementet.

Fordele ved streaming

Hvis du nyder underholdning fra din sofa, på bussen eller på bagsædet i bilen, så er det en god ide at vælge et mobilabonnement med en eller flere streamingtjenester inkluderet.

Netflix på mobilen

På den måde kan du altid se en sjov tv-serie eller en god film på din skærm, når du er på farten.

Der er mange fordele ved at vælge et mobilabonnement med inkluderede streamingtjenester, da du ofte også får adgang til fri data og tale.

Streamingtjenester

I dag er der flere udbydere, der alle tilbyder forskellige mobilabonnementer med streaming, og hver af dem inkluderer forskellige streamingtjenester. Nedenfor har vi samlet nogle af dem for dig.

TV 2 PLAY

TV 2 PLAY er en streamingtjeneste med ubegrænset adgang til fem populære livekanaler og alle TV 2's serier og programmer uden reklameafbrydelser. Den har indhold for enhver smag og tilbyder nyt indhold hver dag.

Op til to personer kan streame samtidig, og det er muligt at bruge TV 2 PLAY på op til fem enheder. Se TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI live på din mobil.

Viaplay

Viaplay er en streamingtjeneste, der tilbyder nyeste film, serier, dokumentarer og børneunderholdning uden reklameafbrydelser. Du kan streame indhold i hele EU eller downloade det og se offline.

Viaplay Film & Serier har et bredt udvalg inden for forskellige genrer, og du kan bruge tjenesten på fire enheder samtidigt.

Telmore Musik

Telmore Musik er en musiktjeneste, der følger med udvalgte mobilabonnementer, og som giver adgang til over 75 millioner musiknumre.

Den kombinerer det bedste ved radio og streaming, og du får en ny musikoplevelse hver gang. Telmore Musik kan bruges online og offline og kan tages med på rejser i udlandet.

En person kan streame ad gangen, og kontoen kan bruges på så mange enheder, som man ønsker.

Deezer Musik

Deezer er en mobilabonnementstjeneste, der tilbyder adgang til 90 millioner musiknumre og podcasts uden reklamer i krystalklar HiFi-lyd.

Deezer Premium er beregnet til en person og tilbyder også mulighed for at overføre hele din samling af musik, playlists og podcasts fra andre tjenester.

Deezer-appen gør det også nemt at oprette og lytte til dine egne playlists samt få personlige anbefalinger baseret på din lyttehistorik.

Podimo

Podimo er en mobilabonnementstjeneste, der tilbyder Podimo Premium, som giver adgang til eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger uden reklamer og binding.

Med en ubegrænset adgang til alle Podimo-podcasts og 10 timers lydbøger hver måned kan man lytte til en lang række forskellige genrer inden for både børn- og voksenindhold.

Nye podcasts tilføjes hver uge, og man kan lytte, når og hvor det passer én bedst. Podimo-appen gør det nemt at downloade og lytte til indholdene på farten.

Netflix

Netflix er en tjeneste, som giver ubegrænset adgang til et stort udvalg af film og serier, og man kan få adgang til Netflix via visse Telmore mobilabonnementer.

Familien kan se film og serier på alle enheder, og der er fri tale og masser af data inkluderet i mobilabonnementet. Netflix har et stort udvalg af kendte film, dokumentarer og serier, inklusive deres egne Netflix Originals.

To personer kan streame samtidig, og man kan være logget ind på alle enheder. Man kan spare penge ved at samle alle tjenester i ét abonnement, selv hvis man ikke bruger alle disse tjenester.