Telefonabonnement
Alle danske teleselskaber samlet 🇩🇰

Teleselskaber

Herunder finder du en oversigt over de teleselskaber som har fået de bedste anmeldelser indenfor den sidste uges tid. Se flere detaljer under hvert teleselskab.

Sidst opdateret: 26. januar 2023

* Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos udbyderne kan ændres uden forudgående varsel. Oversigten er reklamefinansieret og viser kun de mobilselskaber vi har partnerskab med. Vores score er baseret på de seneste dages anmeldelser af hvert selskab fra deres sociale medier, Trustpilot samt Google.

Danske teleselskaber

Her er en oversigt over danske teleselskaber opdelt efter hvilket netværk selskabet benytter. Du kan klikke dig videre på den enkelte udbyder og læse mere om teleselskabets abonnementer, kundeservice og mobildækning.Teleselskaber i Danmark

Siden midten af 1990'erne har der været benhård konkurrence på telemarkedet i Danmark. Mere konkurrence betyder flere fordele til forbrugerne for lavere priser, fleksible vilkår og bedre service.

Teleselskaber i Danmark

Der kommer hele tiden nye teleselskaber til, som prøver at tage kampen op mod de større teleselskaber som TDC, Telenor, Telia og 3 Mobil.

For at de kan blive til en success, kræver det rigtigt mange kunder. Det er både dyrt at købe kunder + svært at tjene penge på kunderne.

Dette betyder er en af grundene til at mange teleselskaber har måtte drejet nøglen, da konkurrencen har været for hård på det danske marked.

4 store teleselskaber

Der er fire store teleselskaber i Danmark med deres eget netværk. Disse selskaber er TDC Group, Hi3G Danmark og samarbejdet mellem Telenor og Telia (TT netværket).

Udover at disse større teleselskaber tilbyder deres netværk til mindre telefirmaer, så har de også deres egne lavprisselskaber.

Telestatistik

Her ser du antal af abonnementer fordelt hos teleselskaberne i første halvår 2020. Fordelingen af baseret på 8.310.258 aktive abonnementer.

Teleselskab Abonnenter
TDC 3.156.668
Telenor 1.653.762
Telia 1.339.498
Hi3G 1.449.710
Øvrige 668.543
Mit Tele 42.077
Fordeling af danske mobilabonnementer

Telenor

Telenor Danmark er ejet af Telenor Group i Norge og ejer selv det danske fighter-brand CBB mobil.

Telenor har mange produkter under sig og har også en stor afdeling til erhverv imens CBB har fokus på at have super tilbud på telefonabonnementer.

TDC Group

TDC Group er danmarks største teleselskab med mange af afdelinger indenfor erhverv og privat.

TDC sælger abonnementer via deres egen afdeling, YouSee og deres lavprisselskaber Fullrate og Telmore.

Udover at have telefonabonnementer så har TDC også bredbåndsprodukter igennem TDC selv og deres andre selskaber.

Hi3G Danmark

Du kender sikkert den sjove lilla østers fra OiSTER eller de sjove TV reklamer fra 3 mobil, begge teleselskaber er ejet af Hi3G Danmark.

Mobilselskabet 3 har et rigtigt godt netværk i Danmark og bliver anvendt flittigt blandt private og erhverv.

OiSTER er 3's fighter-brand som startede under mobilt bredbånd hypen og fortsatte med gode tilbud på telefonabonnementer.

Telia

Telia ejer teleselskabet Call me og tilbyder både selv og igennem Call me salg af mobiltelefoner og abonnementer. Telia driver sammen med Telenor TT netværket som er blandt Danmarks bedste netværk.

Opkøb af teleselskaber

På grund af den øgede konkurrence i Danmark på mobilmarkedet sker der af og til opkøb af de mindre teleselskaber. TDC Group har blandt andet opkøbt Fullrate i 2009 og Plenti i 2017, mens Telia købte selskabet Call me i 2007.

Danske mobilselskaber

Mange bække små er et gammelt ordsprog, og i sær indenfor den danske telebranche betyder det meget hvor mange kunder de enkelte firmaer har.

Hver gang et mindre teleselskab bliver opkøbt høre der typisk mange tusinde kunder med, hvilket ser godt ud på bundlinjen når regnskabet skal vises frem.

Der er ingen tvivl om at det danske mobilmarked er presset. Det kommer som regel kun forbrugeren til gode da der kommer bedre tilbud med mere indhold til kunderne.

Udover de bedre vilkår hos de nye små firmaer, skal du selvfølgelig passe på at de ikke pludseligt går nedenom og hjem og du ingen forbindelse har længere.

Teleselskaberne prøver konstant at overgå hinanden, ikke bare på pris men på abonnementer med TV, streaming, musik og fri tale inkluderet. Det er ikke kun mobil relateret indhold, men også rabat klubber til forsikringer, biograf, rejser og meget mere.

Fastnettelefoni

De fleste danskere har for længst opsagt deres fastnettelefon, da det typisk er billigere kun at have et telefonabonnement. Overordnet er antallet af fastnettelefoner faldet drastisk de sidste mange år.

Det blot giver teleselskaberne mere at kæmpe om, når der skal indhentes nye kunder.