Telefonabonnement
4.3 ud af 2951 anmeldelser

eesy

eesy er en dansk mobiloperatør med billige mobilabonnementer til både privat- og erhvervskunder. Gratis oprettelse, ingen binding og ingen gebyrer!

eesy anvender tdcs netværk og har en daglig score på 4.3 ud af 5 baseret på anmeldelser fra den seneste uge.

Nedenfor kan du se et udvalg af deres produkter, hvad kunderne siger om servicen, samt kontaktoplysningerne til eesy kundeservice.

Se aktuelle tilbud

Kunderne siger:

eesy kundeservice

Besøg hjemmeside

eesy
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Danmark
[email protected]
70703333
Loading...

Hvem er eesy

eesy er en 100% digital mobiloperatør, der tilbyder enkelhed og gennemsigtighed i deres mobilabonnementer, uden ekstra funktioner som musik og film.

Som en del af Nuuday benytter de sig af Danmarks bedste mobilnetværk.

Der er ingen oprettelsesgebyrer, bindinger eller skjulte gebyrer, og virksomheden fokuserer på at give kunderne det, de har brug for - hverken mere eller mindre.

eesy's abonnementer

eesy tilbyder fire forskellige mobilabonnementer.

Det første abonnement inkluderer fri tale, fri sms/mms og 40 GB data, hvoraf 15 GB kan bruges i EU, og det koster 119,00 kr.

Det andet abonnement inkluderer fri tale, fri sms/mms og 80 GB data, hvoraf 20 GB kan bruges i EU, og det koster 129,00 kr.

Det tredje abonnement inkluderer fri tale, fri sms/mms, fri data med 5G og 25 GB kan bruges i EU, og det koster 199,00 kr. Endelig tilbyder eesy også et datadelingskort til en pris af 30,00 kr. per måned.

Der er ingen oprettelsesgebyrer, bindinger eller andre tilføjelser, og alt foregår digitalt.