Telefonabonnement

Om OiSTER

OiSTER har siden 2010 branded sig selv med den søde lilla østers og tilbudt danskerne billige telefonabonnementer. OiSTER abonnementer skiller sig ud ved at være simple i modsætning til nogle af konkurrenterne. Som OiSTER kunde får du masser af tale, fri SMS og rigeligt af data for en lav pris.

OiSTER abonnementer


Hos OiSTER finder du nemt et abonnement der matcher dit behov til de bedste priser. OiSTER har et 4 abonnementer for voksne, 1 før børn kaldet OiSTER KiDS, til firmaforbrug og mobilt bredbånd.

OiSTER abonnement

Skal du bruge et helt simpelt abonnement til din bedstemor, tilbyder de f.eks. 2 timers tale, 2 GB data og 2 GB indenfor EU til blot 49 kr. Det er selvfølgelig uden binding og fri SMS/MMS.

Er du storforbruger eller snakker meget med vennerne, så kan du også få 50 gigabyte data og fri tale for blot 109 kr. om måneden. Oven i hatten får du også inkluderet 6 GB data til brug indenfor EU.

Med 50 GB data kan du se ca. 50 timers Netflix eller høre 850 timers musik online, så det burde være rigeligt for de fleste.

Priseksemplet er sidst opdateret: 5. marts 2019.

Alle OiSTER abonnementerne har inkluderet EU data og svinger fra 2 GB for den mindste pakke til 6 GB inkluderet data. Bruger du mere data end det du har inkluderet indenfor EUs grænser, kan det blive dyrt, så sørg for at tjekke din opsætning før afrejse.

Mange teleselskaber har ofte rigtigt mange abonnementer at vælge i mellem, hvilket nemt kan virke uoverskueligt. Med OiSTER får en en simplificeret oversigt af et par abonnementer der matcher de fleste danskere. Brug vores sammenligning af deres abonnementer herover og vælg det antal gigabyte og timers tale du har brug for.


Fordele

  • Billige telefonabonnementer
  • Kundeservice via email og telefon
  • Adgang til fordelsklub (OiSTER+)

Ulemper

  • Ingen indholdstjeneste inkluderet
  • Reklamer kan virke forvirrende

Ny telefon

Er det ved at være tid til ny mobil, så kan du også får stor rabat ved at købe mobil og abonnement sammen hos OiSTER. De tilbyder ikke så mange brands men har selvfølgelig de mest populære modeller klar til dig.

OiSTER startede faktisk ud med i 2008 primært at sælge mobilt bredbånd da det blev populært med data pakker og 3g internet. I 2010 skiftede man fokus til billige abonnementer til telefoner, hvilket også er deres primære marked i dag.

Hvem ejer OiSTER

OiSTER er ejet af Hi3G Denmark ApS, som også ejer teleselskabet, 3 mobil.

Hvilket net bruger OiSTER

OiSTER anvender 3's mobilnetværk, som giver dig super dækning i hele landet.

Rabat med OiSTER

Telefonabonnementerne hos OiSTER er ikke fyldt med streamingtjenester og abonnement til bøger. I stedet har de skabt OiSTER+ fordelsklubben med tusindvis af rabatter til f.eks. elektronik og tøj.

OiSTER+ kører også med gode tilbud på events i hele Danmark, rejser og god rabat på f.eks. DTF Travel, Apple udstyr, Hotels.com, Lalandia, Phillips produkter og meget mere.

Det er en general trend blandt alle teleselskaberne at give dig mere indhold for pengene end blot tale og data på mobilen. Det er en god måde at både fastholde og tiltrække nye kunder med et ekstra godt tilbud.

OiSTER slogan

OiSTER benytter slogannet "Bedst til prisen", med andre ord du får hvad du betaler for. Det skal være nemt, billigt, uden for mange dikkedarer, men samtidig skal produktet være i orden. Disse ting levede OiSTER til fulde op til med deres simple abonnementer.

En af årsagerne til at OiSTER har haft så stor succes som de har, har været deres omfattende dækning. OiSTER er 3's lavprisselskab og kører derfor på deres netværk. 3's netværk fungerer rigtigt godt og giver dig stabil mobildækning i hele landet. Du finder de bedste OiSTER tilbud via vores prissammenligning herover eller tjek blandt alle telefonabonnementer via forsiden.

Overvejer du at prøve OiSTER, så tag handling i dag. Du får nemlig et billigt mobilabonnement som giver dig super internethastighed, fri sms og stabil mobildækning. Skal du rejse til udlandet så husk at aktivere udlandstelefoni eller slå dataroaming fra. Vi anbefaler også at installere en valutakurs app som virker offline på din mobil.

Kontakt

Adresse

OiSTER (Hi3G Denmark ApS)
Scandiagade 8
2450 København SV
CVR nr.: 26123445

Kundeservice

Telefon: 7031 3070
Email: kundeservice@oister.dk
Hjemmeside: oister.dk