Telefonabonnement

Hiper Bredbånd

Hiper er én af de seneste internetudbydere på det danske marked. De startede i 2015 med en erfaren og velkendt ejerkreds og ledelse, hvilket bl.a. inkluderer Stig Mykken, der var medstifter og adm. direktør i Fullrate – han er i dag adm. direktør i Hiper. De tilbyder bredbånd på kobber teknologien, fiberteknologien samt kabel-tv via YouSee's net.

De har bevidst valgt at fokusere på et simpelt produkt. De leverer den højeste hastighed, de absolut har mulighed for via kobber teknologien. Det betyder dog også, at du ikke har nogen minimumshastighed eller nogen garanti, men er du bosat i områder, der er relativt tæt på en central, så er du garanteret, at Hiper kan levere et yderst godt resultat til dig.

Skarpe priser på bredbånd

Det bør naturligvis også understreges, at Hiper kan bryste sig af, at have særdeles skarpe priser, som der bestemt ikke er mange andre udbydere, der kan konkurrere med – og det gør sig også gældende, selvom du ender med en relativt lav hastighed. Du kan dog få et rigtig godt bud på hvilken hastighed, du kan forvente ved at bruge deres adresse tester.

På trods af, at de ikke stiller nogle garantier, så er de dog til at snakke med, hvis den reelle hastighed befinder sig markant under adresse testerens tal. Hvis du særligt er fokuseret på det økonomiske aspekt, når du skal vælge en god bredbåndsløsning, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at Hiper er et rigtig godt bud på din kommende udbyder.

Få samme hastighed til en lavere pris

Det er selvfølgelig udbredt viden, at alle udbydere i dag benytter sig af de samme kabler til bredbånd via telefonstik. Det betyder også, at hvis du kan få én hastighed hos den ene udbyder, så vil en anden udbyder kunne give samme resultat. Derfor kan du også få den samme hastighed, du har i øjeblikket hos Hiper – blot til en pris, der er lavere.

På deres hjemmeside lover de selv, at de altid vil kunne levere det, du får leveret i dag. Hvad dette betyder er, at du også er garanteret et godt resultat hvis, du vælger at blive bredbåndskunde hos Hiper. Via fiber tilbyder de op til 1000 Mbit på TDCs net, men de håber at få adgang til andres net – de ønsker at kunne tilbyde 100/25 Mbit via kabel-tv.

Tilbyder bredbånd via tre forskellige kanaler

Hos Hiper tilbyder de bredbånd via tre forskellige kanaler. Det er gjort for at sikre, at alle kan være med. Du har mulighed for enten at få leveret bredbånd via fiber, kabel-tv eller telefonstik. Det bør desuden også understreges, at Hiper har valgt at fokusere udelukkende på bredbånd, hvorfor de har frasagt sig at udbyde mobilpakker og TV-pakker.

Fibernet hos Hiper

Hvis du vælger at få leveret bredbånd via fibernet, så leveres forbindelse gennem lyslederkabler, der løber med intet mindre end lysets hastighed. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at fiber er den hurtigste teknologi på markedet, og samtidig har det også den største kapacitet. Derfor vælger flere også denne løsning, når de skal købe bredbånd.

I skrivende stund er det dog langt fra alle danske husstande, der har fået etableret fiberstik. Hiper kan dog sende en tekniker ud for at montere dette. Fiber byder på den hurtigste bredbåndsløsning på det danske marked – og samtidig har deres forbindelse også den absolut største kapacitet, mens det også er den mest miljøvenlige løsning i Danmark.

Ved bredbånd via fiber hos Hiper, så får du leveret en mediekonverter og en router. Du skal sørge for at tilslutte den fremsendte mediekonverter mellem fiberboks og router. Hvis du skal have monteret et fiberstik i din bolig, så vil du naturligvis kunne overlade disse arbejdsopgaver til teknikeren, så det hele er køreklart, når han forlader din bolig igen.

Internet via kabel-tv hos Hiper

Hiper er i stand til at levere bredbånd via kabel-tv. I denne forbindelse gøres der brug af coaxialkabler, der også kaldes for kobberkabler. Disse kabler har været brugt til levering af bredbånd i rigtig mange år, hvilket også er ensbetydende med, at det i dag er muligt at få leveret bredbånd via kabel-tv. Det kræver blot, at du har et antennestik installeret.

Det skal dog gøres klart, at der er enkelte husstande i Danmark, hvor der er påkrævet en TV-pakke før Hiper er i stand til at levere bredbånd via kabel-tv-nettet. Det skyldes, at der er en række tekniske forhold fra antenne- eller boligforeningens side, der skal overholdes inden, det er muligt at få installeret en bredbåndsforbindelse i din bolig.

Hvis du vælger at investere i bredbånd via kabel-tv, så skal det naturligvis nævnes, at Hiper fremsender en router. Denne router skal du blot tilslutte stikket på væggen, hvorefter den er aktiv. Hvis du allerede har en anden router eller derimod foretrækker at investere i din egen router, så er det selvfølgelig også noget, der er en mulighed for dig.

Internet via telefonstik hos Hiper

Dertil skal det også nævnes, at Hiper også tilbyder bredbånd via telefonstik – denne teknologi kaldes også for DSL-teknologi. Det er dén teknologi, der bedst kan beskrives som værende den traditionelle teknologi, der bruges til bredbånd i Danmark. Det er desuden også den teknologi, der kan bryste sig af, at have være brugt i absolut længst tid.

Selvom der er tale om bredbånd via telefonstikket, så skal du ikke længere være bekymret for, at telefonlinjen bliver blokeret, som det var tilfældet før i tiden. Du skal være klar over, at der ikke kan stilles nogen garanti for hastigheden hvis, du vælger denne løsning. Det kan være svært at afgøre hastigheden for hvert enkelt område i hele landet.

Kunder hos Hiper, der får leveret deres bredbånd via telefonstikket får stillet garanti på en minimumshastighed. Den kan dog sagtens vise sig at være hurtigere i virkeligheden. Der stilles ikke garanti ved fiber eller kabel-tv hvor, du betaler for netop dén hastighed, du får leveret. Derfor er det også uhyre hurtigere for dig at vurdere hastigheden.

Vælger du denne løsning, så får du bredbånd via telefonstikket, så medsender Hiper en router, der skal tilsluttes telefonstikket. Du kan dog også gøre brug af din egen router, hvis dette er, at foretrække. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke kan stilles garanti ved teknisk support, hvis ikke du benytter dig af den medsendte router.

Hiper Anmeldelse

Trustpilot er et oplagt sted at lede hvis, du ønsker at finde gode Hiper anmeldelser. Derfor vil du naturligvis også kunne finde en række gode anmeldelser af den populære internetudbyder, så du kan danne dig et godt overblik over, hvorvidt Hiper er noget for dig. På trods af, at Hiper er en nyere aktør på markedet, er der allerede rigtigt mange gode anmeldelser.

Deres score befinder sig heldigvis i den gode ende af skalaen, da den lyder på 7,5. Derfor er de generelle anmeldelser også glade og ganske godt tilfredse med deres produkt. Der er dog også nogle, der er utilfredse. Det skyldes særligt, at der har været problemer med etableringen, mens andre derimod mener, at vilkårene var anderledes end ventet.

Der er – desværre – særligt mange, der har haft problemer med etableringen. I de fleste tilfælde blev situation dog løst, så kunder endte med at være fint tilfreds. Derfor er det også hovedsageligt såkaldte begyndervanskeligheder, der bliver beskrevet i de lettere negative – der er dog blevet rettet op på disse, hvorfor det ikke længere er et problem.

I denne forbindelse skal det dog nævnes, at der er meget kraftig overvægt af kunder, der er meget tilfredse med det produkt, de får leveret af Hiper. Det er også ensbetydende med, at du roligt og med tryghed kan vælge Hiper som værende din næste leverandør af bredbånd – enten via telefonstik, kabel-tv eller derimod via fibernettet.

Hvorfor er Hiper bredbånd så billigt?

Der er flere årsager til, at Hiper kan bryste sig af, at være blandt de absolut billigste udbydere på det danske marked. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at det er en udbyder, der har valgt at fokusere udelukkende på én ting; at levere det bedste bredbånd. Derfor er du både garanteret, at du får en god bredbåndsforbindelse og en rigtig god pris.

Derfor skal du dog også være klar over, at der hverken er mulighed for at få telefoni, TV, tillægspakker eller noget helt fjerde hos Hiper. Kort fortalt, så har du mulighed for at få – og intet andet. Du får dog derimod et produkt, der kan bryste sig af, at have fuld knald på hastigheden. Du får derfor et simpelt setup og du får garanti for en sublim løsning.