Telefonabonnement
Telefonabonnement fra Telenor Danmark

Telenor abonnement

Telenor er det førende teleselskab i Norge og det største i hele Skandinavien. Telenor blev stiftet i 1955 under det statsejede navn "Telegrafverket".

I 1969 skiftede det navn til "Televerket", og igen til Telenor i 1994. I 2009 blev de danske Sonofon og Cybercity smeltet sammen og blev til Telenor Danmark. Telenor ejer følgende brands CBB Mobil, Bibob og Canal Digital.

Telenor mobilabonnement

Telenor tilbyder både billig mobiltelefoni, fastnet, bredbånd, TV-løsninger og erhvervsløsninger. De tilbyder som de eneste i Danmark, at flytte kundernes fastnetnumre over på mobilen, så de kan spare udgifterne på fastnettelefonen. Telenor tilbyder gratis musik til dig via app'en WiMP til deres kunder.

Når du skal finde det rette mobil abonnement eller taletidskort ved Telenor Danmark, er der en masse tanker og overvejelser, du skal gøre dig inden træffer dit valg. Sørg for at abonnementsfordelene matcher med dit personlige forbrug og telefon-budget.

Så hvis du er på udkig efter det perfekte mobilabonnement, så kan du passende kigge Telenors veje. Ikke nok med, at de tilbyder attraktive mobilabonnementer, du får også den populære Telenor mobildækning med i pakken.

Flere af deres telefonabonnementer er inklusiv fri musik fra WiMP, hvilket fungerer helt perfekt. Et Telenor-abonnement er et abonnement, der med garanti ikke vil skuffe dig.