Telefonabonnement
Telefonabonnement fra Call me

Call me abonnement

Call me som du sikkert allerede kender, er et teleselskab som blev grundlagt helt tilbage i 1997. I februar 2007 opkøbte teleselskabet TeliaSonera og øgede dermed TeliaSoneras markedsandel i Danmark og er i dag et af de mest foretrukne teleselskaber.

Call me abonnement

Et Call me abonnement kan både prale med at have usædvanligt lave priser, men også super stærke tilbud på de seneste smartphones – så du hurtigt kan blive opdateret inden for mobil trenden. Du kan sammenligne telefonabonnement her på abonnement-portalen.

Men det er faktisk ikke det eneste der gør Call me til noget særligt, de vægter nemlig lige så højt at forkæle og yde en indsats for de nuværende, faste kunder – frem for kun at sætte fokus på de kommende kunder, med introduktionstilbud som kun gælder et x antal måneder, de faste kunder bliver nemlig forkælet med rabat på mobilt bredbånd, og forkøbsret på de nyeste iPhone og meget mere. Du får selvfølgelig også den rigtigt gode Telia mobildækning med super signal.

Det er vigtigt at have et abonnement som passer præcis til dig, og dine behov, hvad enten du taler meget i telefon, eller om du sender et par SMS’er om ugen.

Call me giver dig masser af muligheder som f.eks. fri tale, SMS og lynhurtigt 3G & 4G internet på mobilen. De mest populære Call me abonnementer er med henholdsvis 8, 12 timers eller fri tale med fri SMS – men der er selvfølgelig også en masse andre muligheder som blot venter på at blive tjekket ud.

Mangler du et godt hurtigt og stabilt mobilt bredbånd abonnement, så kan du uden problem købe Call me bredbånd via USB dongle.