Telefonabonnement
4.6 ud af 1921 anmeldelser

Alka Mobil

Alka Mobil - fleksible og prisvenlige mobilabonnementer med fokus på tryghed og kundeservice.

Alka Mobil anvender telias netværk og har en daglig score på 4.6 ud af 5 baseret på anmeldelser fra den seneste uge.

Nedenfor kan du se et udvalg af deres produkter, hvad kunderne siger om servicen, samt kontaktoplysningerne til Alka Mobil kundeservice.

Se aktuelle tilbud

Kunderne siger:

Alka Mobil kundeservice

Besøg hjemmeside

Alka Mobil
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
Danmark
[email protected]
70127012
Loading...

Hvem er Alka Mobil

Alka Mobil tilbyder fem forskellige og simple mobilabonnementer med fri tale/sms/mms og gratis oprettelse og overflytning af nummer.

Abonnementerne er billige og tilpasset forskellige behov. Alka Mobil er kun tilgængelig for kunder i Alka Forsikring, medlemmer af fagforeninger som Alka samarbejder med og PlusKort kunder.

Alka Mobil mobilabonnement

Alka Mobil har desuden modtaget "Bedst i test" for deres abonnementer.

Alkas historie

Alka har en 100-årig historie om at spare danskere penge på forsikringer og har udvidet dette til også at omfatte mobilabonnementer gennem Alka Mobil.

Alka Mobil er specifikt til kunder i Alka Forsikring eller fagforeninger og tilbyder enkle mobilabonnementer til lave priser uden ekstra omkostninger for store mængder data.

Alka Mobil fokuserer på god dækning og lave priser, og har ikke til hensigt at tjene penge på kundernes mobilabonnement.

Alkas værdier

Alka Fordeles værdier kan opsummeres i tre ord: Gejst, Enkelthed og Tillid.

De begejstrer hinanden og kunderne, er målrettede for at gøre det enkelt at være kunde, og skaber stærke relationer mellem Alka Fordeles kunder og Alka Forsikring, samtidig med at de har tillid til, at alle gør deres bedste og er troværdige i alle relationer.

Kundetilfredshed

En undersøgelse foretaget af Kantar Gallup konkluderede, at 9 ud af 10 Alka Mobils kunder spar penge ved at skifte til Alka Mobil.

84,5% af kunderne vurderer også, at det er meget tilfredsstillende at være kunde hos Alka Mobil, og 82% af kunderne ville anbefale Alka Mobil til andre.

Alka Mobil netværk

Alka Mobil samarbejder med Telia, som ejer et mobilnetværk sammen med Telenor.

Dette mobilnetværk har god dækning, og 97% af danskerne vil opleve 4G-dækning og 99% vil opleve 3G-dækning.

Derudover er 5G på vej til mobilnetværket.